Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Iso Design Iasi
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Consultanta si asistenta in sisteme de energie regenerabila
Brand
UE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Energia este resursa indispensabila activitatilor umane. Accesul la energie implica cele mai mari costuri financiare,umane,materiale si de mediu.Cererea de energie este in crestere in lume.De accea utilizarea unor surse alternative de energie regenerabila (E-SRE), devine tot mai importanta.

Aceste surse precum:energia solara,energia eoliana,hidroenergia, energia valurilor, energia geotermala, bioenergia (biocombustibili,biomasa) nu se consuma si se numesc energii regenerabile.Soarele este cel mai mare furnizor natural de energie gratuita nelimitata.Intensitatea medie a radiatiei solare este de:1.200-1.350 kWh/m2/an,deci aproximativ 3,5 kWh/m2/zi.

In Noua Politica Energetica a Uniunii Europene elaborata in anul 2007,energia este un element esential al dezvoltarii si in aceeasi masura este o provocare privind impactul sectorului energetic asupra schimbarilor climatice,a cresterii dependentei de importul de resurse energetice si a cresterii pretului energiei.In prezent,Uniunea Europeana este tot mai expusa la instabilitatea si cresterea preturilor energiei,precum si la faptul ca rezervele de hidrocarburi ajung treptat sa fie monopolizate.

Unul dintre obiectivele stabilite in Noua Politica a CE (Directiva 2001/77/CE) isi propune cresterea ponderii E-SRE de la mai putin de 7% in anul 2006,la 20% din totalul surselor de energie pana in 2020.Pe termen lung investitia in E-SRE este cea mai profitabila fiind sprijinita de UE prin Certificate Verzi -CV.

Ca stat membru al Uniunii Europene,Romania,prin Legea 220/2008 modificata si completata prin Legea 139/2010 privind E-SRE,si-a propus obiective compatibile cu cele ale Uniunii Europene.Obiectivul general il constituie promovarea producerii E-SRE si acoperirea integrala a consumului de energie electrica in conditii de crestere a securitatii energetice a tarii.

Cotele anuale obligatorii de E-SRE care beneficiaza de sistemul de promovare prin Certificate Verzi pentru perioada 2012-2020 sunt urmatoarele:2012-12%,2013-14%,2014-15%,2015-16%,2016-17%,2017-18%,2018-14.4%,2019-19,5%,2020-20%.Cotele pentru 2021-2030 se vor stabili de ministerul de resort si nu vor fi mai mici decat cota stabilita pentru 2020.

Pretul curent mediu al energiei electrice (pretul primit vanzarea de energie produsa,fara Certificate Verzi) este aproximativ 30 EUR/MWh.

Beneficiarul va realiza si venituri suplimentare,din vanzarea de Certificate Verzi.Vor fi oferite,pentru fiecare MWh livrat in reteaua electrica nationala:3 CV pentru energie hidro,biomasa si biogaz,6 CV pentru energie solara,2 CV pentru energie eoliana pina in 2017 inclusiv si 1 CV pentru energie eoliana dupa 2017,iar valoarea unui Certificat Verde ( CV ) se incadreaza intre o valoare minima de tranzactionare,in limitele stabilite de ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Energie),de 27 EUR si una maxima de 56 EUR (Legea 220/2008 modificata si completata prin Legea 139/2010).

Evolutia ascendenta a E-SRE din ultimii ani si dezvoltarea capacitatilor de productie din domeniu arata ca potentialul acestei piete se mentine la un nivel ridicat si prezinta un trend crescator,ceea ce a dus la cresterea cerintelor cantitativ si calitativ, diversificind cererea.

Importanta este alegerea corecta a produselor prin obtinerea unui raport eficient pret/performanta,definit de servicii complete de consultanta,proiectare,instalare si mentenanta.Durata de viata a investitiilor in domeniu este 25 de ani.

ISO DESIGN este un partener de incredere al multor companii de renume in domeniu din EU.De aceea va oferim consultanta si asistenta in domeniu,precum si sisteme complete de produse pentru E-SRE.

Apelati cu incredere la serviciile noastre,veti economisi timp si bani si veti avea siguranta detinerii energiei fara intreruperi la un randament maxim,livrarilor prompte,instalarii,mentenantei,consultantei si nu in ultimul rand preturilor convenabile!

Mai multe detalii in sectiunea “Descarca informatii suplimentare”.Va rugam descarcati fisierul aditional.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura